Hej allihopa

Hej Kalle!

Så försvann även denna söndagen in i glömskan. Det är otroligt egentligen hur lätt man kan förvärva en dag utan några större ansträngingar. Idag vaknade jag vid halv ett och kände en lättare bakfylla. Vet inte hur det är för dig, men jag måste jämt lokalisera mig och försöka minnas vad jag gjorde igår, var jag var och med vem. Och framför allt, kolla mobilen och se om jag inte gjort något dumt. Oavsett om jag var direkt berusad eller bara mysfull. Har blivit mer sånt på sistonde, får för mig att jag gör en förbannat massa dumheter som jag sen får ångra. Vet inte om så är fallet, men den där naggande känslan duger gott den med. Hade ett minne att jag uppdaterat facebook innan jag gick och la mig, fick en isklump i magen och loggade in med stirrig blick. ”1 friend request”. Vem faan är det?! Utbrast mitt oroliga inre och försökte nervöst gå igenom de jag träffat igår. Det hade väl inte varit någon ny med, eller? Har jag fått en minneslucka?? Hade jag herrsällskap inatt!?

Det var en tjej som heter Rebecka och nog fan hade jag träffat henne, flera gånger innan dessutom. Varför blev jag så nervös? Vad är problemet. Kände mig som Bo Lycke i den där alzheimersdokumentären ”vi” såg ikväll.

I övrigt var det en lugn dag, bakfyllan la sig nog ändå rätt fort och det var ju inga konstigheter, har ju aldrig riktigt haft en fallenhet till att bli bakfull.

Har de senaste nätterna haft en helt förbannat dum dröm där det vid olika tillfällen uppdagar sig att någon slags man iklädd en beige trenchcoat rastar sina enorma hundar på vår balkong. Detta bör enligt rimlighetens alla regler vara omöjligt (så tillvida att jag inte själv släpper in honom) då vår balkong befinner sig på fjärde våningen. Balkongen vätter mot mitt sovrumsfönster så vid flera gånger har jag, i drömmen, alltså sett denna man stå där med sin ohyggligt stora hund och rasta fanskapet. Ja, iallafall, så idag då. Jag sitter i godan ro lite trött och varm på min säng med datorn i famnen när jag plötsligt hör krafsande och knackande från balkongen. Vänder mig mot fönstret med hjärtat i halsgropen och ser vid första anblicken DENNA MAN PÅ MIN BALKONG!! Ger ifrån mig ett helvetiskt pip av förskräckelse men håller ändå, stenhårt, kvar blicken. Kollar lite noggrannare och ser att det är en skatjävel som går längs med räcket. Surnar till över min reaktion men är ändå mycket nöjd med resultatet. Tar en cigg och går vidare i livet.

Klockan närmar sig nu ett och det är snart måndagsmorgon. Jag går och lägger mig då morgondagen har en lektion i metod i sitt sköte.

Hoppas vi hörs snart igen!

Annonser

2 responses to “Hej allihopa

  1. jaha?

  2. Japp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s