Hej tillbaka!

Hej Evelina!

Jaaa, män i trenchcoat som rastar hundar på balkonger ger ju onekligen den mest tillbakadragne freudian stora möjligheter till tolkning… Men alltså, hur misstar man en skata för en man i trenchcoat? Den beiga trenchcoaten förresten, vem har den förutom Gösta Ekman och blottare? Kan ju vara min brist på modekunskap som talar i och för sig.

Här i huvudstaden händer det ju inte mycket heller, i vanlig ordning. Idag så tog det mig tio minuter att handla typ tre varor på Hemköp av den enkla anledningen att folk gick runt i affären i snigelfart. De strosade, skred liksom fram med sina vagnar och sneglade på hyllorna som om det vore något jävla Medelhavsmuseum de befann sig i. Ur högtalarna strömmade Rix FM, detta radiostationernas motsvarighet till Hepatit C, och i den tilltagande värmen (jag hade jacka och halsduk på mig) kände jag en stor, stor trötthet. Jag ska börja beställa hem varor på nätet, som gamla gummor gör i melankoliska dokumentärer på SVT och bli vän med snubben som kör ut mina varor (lär ju vara en man) och bara beställa basvaror för att jag kan “odla resten själv”.

Av någon anledning börjar jag också irritera mig på att jag aldrig blir tillfrågad av expediten om jag har bonuskort. Alla pensionärer får frågan “Och bonuskort?” medan jag möts av tystnaden som jag väl antar innebär “Du har ju ändå inget bonuskort”. Men nu är det ju så att jag har det. Problemet är bara att jag inte vet hur jag ska använda det, om jag ska dra det FÖRE eller EFTER jag dragit kontokortet…? Jag har haft det sen i januari och fått hem små kuvert där det står att jag har 0 poäng och med det kan köpa 0 varor. På något oklart sätt tror jag det säger något om mig som person. Jag undrar hur länge man fortsätter få dom där breven…?

Väl mött!

Ett svar till “Hej tillbaka!

  1. Dra alltid, alltid icakortet innan kontokortet. Om du handlar på ica dvs. Folk som gör annartvärs om får mig att vilja döda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s