I grevens tid

Hej!

Egentligen ska denna dag spenderas med att skriva färdigt en hemtenta. Det barkar hittills käpprätt åt helvete. Jag vet inte vad det är med mig, men det är som att självdiciplinen ligger på ett totalt nolläge. Istället för att sammanställa det jag skrivit har jag idag;

  • Gjort ett par shorts av ett gammalt par jeans. Bär dessa shorts i skrivande stund, det känns ”sådär”, tycker att jag ser lite whitetrash ut.
  • Dammsugit mitt rum samt hängt upp kläder, något jag förvisso var i stort behov av att göra, men idag av alla dagar??
  • Rensat i min garderob samt provat de kläder jag rensat, fått åmgest för att jag inte kunnat slänga dom och försökt registrera ett traderakonto för att sälja av skiten.
  • Känt mig som 95 år gammal då jag i en halvtimme försökte lista ut hur man gjorde en auktion på tradera, för att sen komma på det och då ha tappat lusten på att faktiskt styra upp det.
  • Duschat
  • Gjort illa mig på foten och försökt styra av ett mindre blodbad

Varför blir det alltid så här, varför kan man inte bara… Göra saker och ting när det ska ske? Nu är jag dessutom hungrig så innan jag kan börja läsa/skriva måste jag ju äta, så man får energi och ork menar jag. Även om problemet att jag blir mat-trött efteråt kommer uppstå och jag säkert får för mig något så briljant som att sova en stund. Du vet, den där förbannade stunden som sen blir två timmar. Så vaknar man upp med kläderna på och knöligt ansikte och undrar vafan man tänkte när man klev upp ur sängen imorse och inte satte sig och pluggade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s