”Får det lov att vara en snaps till frukost?”

Tentan gick väl okej, gårnatten slutade i ömsom tårar ömsom skratt. Jag klarar fan inte av att prestera på universitetetsnivå, så måste det ju vara.

Valborg ja, denna orimliga högtid. Du kör Uppsala i år alltså? Jag har ”hört talas om” firandet där. Hur blir med eld? Det viktigaste är ju ändå att man ser en majbrasa.

Här nere i Skåne är det totalt studentikost beteende (mja, vi snackar Lund nu iallafall) och vad jag har hört ska det hela inledas med snapsfrukost vid åtta, stadsparken runt lunch, ”gatufest” med oklar plats samt troligtvis grillning och nationsklubb senare. Jag törs dock inte ge mig in på snapsfrukost eftersom jag befarar att, i så fall, redan vara packed to the max of drunkness innan man hunnit säga ”strula”. Att bero på strula var det en jävla pepp hos några manliga bekanta att just utföra den sysslan imorgon. Det smeds planer om att ”hångla upp tjejer i buskar” och ”suga på pattar”. Så ja, du ser ju var nivån ligger redan där. Sak bli spännande vilket som, kan inte minnas sist jag faktiskt firade Valborg på riktigt. Alltså som att bli full, de senaste åren har jag typ suttit hemma och spelat sällskapsspel som en annan 50-talist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s