Malta

OK, Malta då:

1) Jag stukade foten! På fyllan! Tänk om jag brutit den, då hade det varit Benbrott – Brott i ben all over again. Nu var det som tur var inget benbrott men det var en jävla stukning; jag släpade mig fram de sista dagarna (tänk Kevin Spacey i De misstänkta, ”Keyser Soze! Keyser Soze! KEYSER SOZE!”).

2) Jag trampade på en glasbit på fyllan! Jag skulle av någon anledning ta av mig skorna och trampade på en liten, liten glasbit. Såvitt jag vet sitter den kvar i foten. Det kan inte vara bra, men jag vet inte, det känns lite sent att göra något åt det nu. Jag bryr mig inte. I don’t give shit. Jag bor på Söder. Jag gör egen müsli.

3) Malta var ju, helt väntat, otroligt Mallis. Eller snarare: vi som var där gick in i Mallis-mode. Det började redan på flyget. Jag och tre andra beställde in ”Drinkbrickor” för att ”komma igång”. På transfer-bussen halsade vi ur spritflaskor vi köpt i taxfreen. När vi checkade in på hotellet var många redan, om inte dyng så, väldigt fulla. När jag sätter det på pränt såhär ser det oerhört patetiskt ut, vilket det ju säkert också är. Men just där och då så verkade det helt rimligt. Men äh, vad fan, jag skiter väl i det, jag gör egen müsli.

Jag listar lite andra dumma grejer jag gjorde:

– Glömde min Ipod på hotellet.

– Vände upp och ner på ”konsten” som hade hängts upp på den våning vi bodde. Den stora komiken infann sig när ingen i personalen märkte detta och ”konsten” fortsatte att hänga upp och ner under resten av vår vistelse.

– Somnade under en säng (Mallis).

– Dansade synkroniserad dans med en oerhört sämst DJ (”Follow the leader! To the right! To the left!”). MALLIS.

Så var det.

Ett svar till “Malta

  1. ”Jag bryr mig inte. I don’t give shit. Jag bor på Söder. Jag gör egen müsli.”

    hahahaha lolz.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s