Re: Re: Folk som handlar avokado

Även jag är helt utslagen. Skrev klart min uppsats idag och lämnade in den nästan direkt efter att jag satt den sista punkten i ett anfall av storhetsvansinne.  Den blev nog inte så bra.

Känn ingen stress med bloggandet förresten! Att blogga är som fallfrukt: det tar några dagar innan det börjar ruttna (?). Friskna till du istället.

Och ja, det är fan Sofo att köpa avokado. Det är i varje fall i linje med bilden av vad Sofo är. Vad är egentligen Sofo? Vem är Sofo? Vem personifierar Sofo? Jag skulle säga… nä jag vet fan inte vad jag skulle säga. Hanna Fridén? Är hon Sofo? Kan tänka mig att hon köper avokado.

Slutligen vet jag att du inte gillar Galenskaparna (det har jag full förståelse för) men nu råkade jag hitta den här fantastiska sketchen med Jan Rippe. Han spelar alkoholiserad spritfantast som tipsar om juldrycker. Med det roliga här är att han under hela sketchen dricker riktig sprit! Detta om man skall tro en intervju med Rippe några år efteråt. Kombinera denna vetskap med det ljud han gör vid 2:30 och framåt när han provdricker det ”asiatiska vinet Mongooool” så blir det åtminstone lite roligt:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s