Re: Tjaba hej, vi syns när vi syns okej?

Kefir! En helt klart underskattad fil. Lite sur, tydlig jästsmak och kan med fördel avnjutas vid en litet högre temperatur en ”vanlig” fil. Jag tycker ofta att fil i allmänhet är för varm. Att ställa fram fil på bordet och äta en halvtimme senare går bort. Det är som bekant ”kylskåpskall” fil som Ernst Brunner dricker. Å andra sidan får den naturligtvis inte vara för kall, men oftast försvinner den värsta kylan efter några minuter i tallriken.

Jag är inte mycket för sockriga produkter i fil, men om man vill pröva något nytt så kan man ha i lite lite honung i kefiren. Personligen tycker jag det är en omedelbar hit. Om man inte har honung kan man ju ta lite socker, men det känns ju å andra sidan lite barnsligt och white trashigt. Nej, köp lite honung och ringla ner i kefiren. Sen kryddar man med lite kanel ovanpå det. Sen öppnar man en Sofiero och avnjuter det hela.

Ingen jävla hemmagjord müsli.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s