Listor i punktform

Hittade en gammal lista jag gjort, vet att det är lite snubbigt att kopiera sig själv, men det är en himla bra lista iallafall.

Det hela är alltså en lista på sittdon som jag tycker är relativt obekväma, kan för den sakens skull vara snygga (se; bauhausstol). Listan är värderad och 5 är ”minst” obekväm och 1 är ”mest”. Ja, du hajar.
5. Bauhausstolar Det är dom där med typ kork-sits och någon slags strömlinjeformad modell. Ser fräcka ut – är jävligt torra att sitta på. Man trillar framåt om man sitter för långt ut och det där korknätet gör svinont i rumpan efter ett tag, och det är ingen skillnad om man har fet eller smal rumpa (har frågat runt).

4. Golv. Ja, måste jag ens motivera den här punkten? Tonåringar sitter på golvet för dom tror att det är svårt och ballt, ingen fattar vad som är svårt förutom att det är skitsvårt att ta sig upp från golvet. Dessutom är golv oftast lite smutsiga och kalla = dåligt för både kläder och kropp.

3. Säng. Känns alltid som att man är på date om man sitter på sängen, även om man sitter ensam. Ser dumt också, man har ju inget ryggstöd så man måste sitta krokigt. Att luta sig mot väggen är inte ett alternativ då detta gör att man ser ut som en tedrickande och müsligörande söderhippie som liksom bara ”myser” ner sig.

2. Pall. Jävligt märklig möbel, endast nödsittning. Bör kanske enbart användas för att stå på.

1. Sackosäck(!!) För tusan, måste jag ens motivera varför?! Varför vill man sitta på en stor påse full med plastkulor?! Man sitter inte bekvämt, är man fet går den sönder och då blir det ett jävla jobb att städa upp skiten, troligtvis får man aldrig rent. Dessutom kommer man inte upp när man väl satt/lagt sig och det är ju inget att sitta i om man vill få ligga, finns inte en människa som kan få det att se graciöst ut.

Slut på lista.

Annonser

2 responses to “Listor i punktform

  1. Hälften av den här listan består av föremål som inte alls är sittdon. Fjantigt att klaga på att saker som inte är sittdon är obekväma att sitta på.

  2. Men det är ju fortfarande saker man KAN sitta på, sen är det väl egentligen säng och golv du menar, två av tre alltså?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s