Fortfarande alltså? Är det sant, nähä.

Något som har gäckat mig ett bra tag det här året är ju helt klart Måns Zelmerlöws ”hitlåt” Hope and Glory. Nu besitter inte jag någon överdriven kunskap om den här grabben mer än att han är född samma år som jag (1986) och är en av dessa intressanta karaktärer som dök upp från hitmaskinen i Idol om jag inte missminner mig. Vilketsom! Låtfan spelas ju här och var HELA TIDEN eftersom den gjorde succé(!) i Melodifestivalen. Och jag fattar ingenting.

Vadå, har någon någonsin påstått att Måns inte står för ”hopp och ära”? Eller har han haft en period när han verkligen tog avstånd från dessa två helt orimliga, ehhh… känslor? (i brist på bättre beskrivning..)

Nu ska det väl inte vara osagt att jag är införstådd med att låten först och främst är skriven för att Sälja! och inte kanske för att i helt korrekta ordalag beskriva Zånz Zelmerlöws faktiska liv eller värderingar. Men ändå! Vad är det, vad är det med hopp och ära som han verkligen vill förtydliga att han står för? Och hur står man för just detta?

Jag känner mig helt *Anna Odell*-störd över den här låten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s