Vita nätter och… Svartskallar? Nej så hette den inte va?

Snackar om den här sköna svt-produktionen från det glada nittitalet, vad hette den? Nåt om vita nätter iallafall.

Skitsamma. Du kanske undrar varför jag varit så förbannat frånvarande från bloggen? Ingen ursäkt ärligt talat. Har bara haft 0 inspo (kolla, myntar ett nytt slang här) till att skriva. Liksom, vad har jag att berätta om? Va?? Jag kan berätta om min dag liksom. Hittills. Klockan är typ tio över elva, jag har varit vaken sen nie ungefär.

Vaknade av att något okänt nummer ringde mig. Svarade inte!! Svarar aldrig på okända nummer, är typ jämt telefonbaserat spam om tidningar. Fattar inte vad dom vill.

Åt frukost! Åt en Wasa fluffigt knäcke. Solruta eller nåt. Ska agera substitut för mjukt bröd. Det gör det inte. Nu gillar inte jag mjukt bröd direkt, så det är ju OK egentligen men jag antar att det stör mig ändå. Varför hårt mjukt bröd?? Kan man inte bara låta mjukt bröd bli torrt istället? Då är det ju typ som käckis. Eller så äter man det man gillar och är glad, fan vet jag.

Efter frukost läste jag tidningen, läste om Sturebymordet och domen. Journalisten skyllde på den nya tekniken och sa att det var smsens fel att Tess blev mördad. Man träffas inte IRL (”in real life”) längre. Jag dog. Vafan? Måste jag ens förklara?!Så bara för att man nu kan smsa till folk och säga åt dom att slå ihjäl ens kompisar så GÖR MAN DET? På allvar, blir irriterad.

Efter detta tog jag en cigg. Lugnade mig. sen satte jag mig och stressläste min rss, blev klar med det. Plockade disk och torkade upp kräk efter min katt. Hon kräks när hon ätit. Som någon slags bulimiker. Nu sitter jag här, väntar på dagens höjdpunkt 7th Heaven. Denna fantastiska serie som börjar på tv om en halvtimme. Om ni vill kan jag recensera dagens avsnitt. Det skulle ni gilla va?? Jo men så gör jag.

Ok, pass på!

Annonser

2 responses to “Vita nätter och… Svartskallar? Nej så hette den inte va?

  1. visst hette den svarta skallar och vita nätter. det tror jag.

    men vad handlade den om? såg den, vet jag, men minns ej. men minns att det var bra(?).
    så snälla, skriv ett inlägg om det, tack.

  2. Ja du har rätt!

    Jag minns inte mer än att det troligtvis handlade om två olika gäng, svenskar och invandrare som typ.. försökte komma överens? Vet inte faktiskt! Borde blogga om det men informationen kjag finner på webben är minimal!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s