Re: Malmö

Jag ser att du frågat om min tid i Malmö. Eller ja, om Malmö som stad. Jag ska ge det ett ärligt försök att göra skiten rättvisa. Även om jag…. kanske inte är stadens främsta ambassadör. Menar alltså inte att jag tyckte illa om den, men det är lite svårt att ge någon slags rimlig respons när jag hela tiden under mina 11 månader där bara tänkte ”asså det här gör jag ju som en skön grej”. I alla fall, jag antar att du vill veta så där ”utelivsmässigt”. Hur är det att partaja i Malmö osv.

Ja du. Bra fråga! I elva jävla månader bodde jag där och besökte som mest, vad? Tre uteställen? Det 20-tal människor som jag umgicks med hade nämligen en jävla läggning till att BARA vilja gå till Debaser (Malmö). VARJE DAG. VARJE KVÄLL. På söndagarna åt de brunch där. Nu var det här väl inte helt fel, jag bodde ju typ en cigg därifrån, men storstadstjej som jag är så… Har man ju vant sig vid en VISS variation.

Vafan var inte t o m du och jag där, när du hälsade på mig?

Debaser är i alla fall någon slags ful gul barack med en uteservering utsmyckad med sådana där ”sittlökar” och lite soffor. Sen är det någon märklig stor lokal som luktar öl. Dessutom bröt jag foten där, så minnena är väl tvivelaktigt positiva.

Annars är ju Malmö verkligen… Soft. På det där sättet att folk bara går runt och softar. En kompis där nere tatuerade in 2,8% på armen eftersom han tyckte det var så soft att… Dricka tvååttor i Folkets Park.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s