Mina tips till SD

Eftersom jag är en schysst kille tänkte jag nu tipsa SD om lite bra platser där de kan ha sin valvaka på söndag. Vi förstår ju alla att ett parti av SD:s kaliber inte bara kan stå och skräpa på random kvarterskrog. Här gäller det att tänka vågat, tänka högt! Jag föreställer mig att nedanstående förslag inte kan vara långt ifrån hur man spånat på kansliet i Stockholm.

1. Stonehenge

Fan, tänk solnedgång, tänk druider, vita kappor. Så jävla SD. Va? Jimmie Åkesson ställer sig på någon av stenbumlingarna och håller tal i vit huva och någon jävla käpp á la Gandalf och skålar in SD i riksdagen med buller och bång. Det är fan klassikerstatus på det. I slutet kan Björn Söder och random tjej ha ritual-sex på något stenbord. Da Vincikoden style.

2. Reichsparteitagsgelände

Take Albert Speers word for it, här kan man riva av en jävla bläcka om man har lust. Det var ju här Hitler och grabbarna hade sina ökända partidagar 1936 och Jimmie skulle helt klart känna sig hemma här. Broderfolk och hela den prylen. Tyvärr finns det mycket folk med turkisk bakgrund i Tyskland, vilket kan bli ett problem för Jimmie. Man vill ju inte att folk kommer och klagar när man börjar dra turre-skämt framemot småtimmarna.

3. Toppen av Kebnekaise

Blir inte mer svenskt än så. Det här förslaget har också den fördelen att om det skiter sig i riksdagsvalet så kan alla SD-toppar (höhö) slänga sig ut för stupet i ren vanmakt. ”SD föll under valet” kan tidningarna ha på löpet.

4. Danmark

5. Hemma hos Salem Al Fakir

Vet inte riktigt varför men det här är nog det alternativet som tilltalar mig mest. Kanske för att det känns som att både Jimmie och Salem är i stort behov av ömhet. Det vore även minnesvärt att se Jimmie Åkesson framföra någon av Salem Al Fakirs låtar, vilken som helst. Nu lyssnar jag inte på Al Fakir men kombon ”ilsken populist” möter ”adhd:ande musikpojke med babyface som sjunger sprudlande om kärlek” känns bara så spännande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s