En notis

Det ska jag tillägga, att det har varit emotionella dagar de här senaste dagarna. Med valet och så. Förvånad från min sida i ärlighetens namn. Kanske är det något med att jag tenderar att undertrycka allmänt må dåligt till ca. 89% resten av dagarna så det här blev ju bara droppen eller något.Men herre jävlar i min lilla låda vad lipen varit nära tillhands flera gånger.

Värst var nog när jag såg en så förbannat märklig och orimlig sketch i Nyhetsmorgon. Det var måndagsmorgonen och ja, söndagens valvaka gick ju som den gick liksom. Steffo och Kristin gör ”sin grej” och annonserar, så där som vanligt, att Göran Greider ska komma som gäst. Inget konstigt egentligen. Om det inte varit så att… . .  Det inte VAR Greider. Det var någon så förbannat pajig imitatör. Helt osökt sitter han där och ingen verkar göra någon slags lattjo och tokrolig pryl av det ens. Kristin ställer någon fråga om valet. Bedragaren svarar ”snurrigt och virrigt” (tyypiskt Greider!). Tre minuter går. Stämningen är tryckt. Och sedan – nyheter! Ingen förklaring. Ingenting.

Klockan var fem i åtta måndagen den 20 september 2010 och där stod jag med mitt morgonkaffe och bara grinade åt denna förbannat tråkiga fadäs.

Inte helt rationellt kanske i förhållande till sakens natur, kanske.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s