Adventslucka 15 (Evelina)

Day 14 – What you wore today

Ytterligare en redogörelse för mitt yttre. Idag är jag klädd i följande:

Strumpor som är gråa till färgen. Längst framme på ovansidan, vid tårna är det ett kattansikte tryckt. Dessa har jag också, precis som de andra strumporna jag berättat om, fått av min mamma. Jag köper nog aldrig strumpor själv.

På fötterna har jag ett par åtta hålskängor med klack. Jag köpte dem på rea men brukar ljuga och berätta om originalpriset. Som att det vore en jävla merit att skorna var dyra. På rean kostade de 200 kr i alla fall. 1000 kr mindre än vad de brukar kosta. Kolla på mig, mina skor kostade EGENTLIGEN 1200 kr.

Igen är benen klädda i svarta acnejeans och under dessa bär jag ett par blommiga underbyxor. Jag hade samma kläder igår, men innan jag gick till jobbet i eftermiddags så såg jag i alla fall till att byta underbyxor. Det brukar ju inbillningsvis bidra till en känsla av att man är RIMLIG och FRISK.

På överkroppen har jag en lustigt mönstrat skjorta som gör att jag känner mig som någons förvirrade far. Detta är jag givetvis inte, men att känslan finns där är ju något värt att bejaka. Ovanpå skjortan finns en kofta i stickad polyester. Jävla skitmaterial om du frågar mig, men fortfarande ett faktum.

Kroppen i sin helhet har anammat en annan persons doft. Jag är fullt medveten om att detta inte är ett klädesplagg men jag vill ändå vidhålla att det är något jag ”bär”. Vad fan, lukter är väl lika jävla värda som blandmaterial av garn?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s